WK Wheelgymnastics = WK Rhönradturnen 2024 in Almere

Het WK Wheelgymnastics = WK Rhönradturnen 2024 wordt gehouden in Almere, Nederland

Beste rhönrad vrienden en belangstellende

Misschien weet je al dat het WK Rhönrad 2024 in Nederland wordt georganiseerd.

We willen van dit evenement een groot succes maken en daarvoor hebben alle hulp nodig. Ook jullie hulp hebben we hard nodig. Of dat nou in de vorm van sponsoring, vrijwilligers of een bijdrage aan de openingsshow is, alle steun is welkom!

In dat kader willen wij graag nogmaals de crowdfunding onder de aandacht brengen. Bijgevoegd vinden jullie een flyer die kan worden uitgedeeld onder de leden en promotiemateriaal dat op jullie website of sociale media gedeeld kan worden. Zouden jullie deze (nogmaals) willen delen met jullie leden (en hun ouders)?
We zijn hard op zoek naar leden, ouders, familieleden, kennissen of bedrijven die een steentje bij willen dragen. Hoe meer en hoe sneller wordt gedeeld, hoe groter het bereik en hoe groter de kans dat we genoeg mensen en middelen bij elkaar krijgen. Alle beetjes helpen om het WK tot een groot succes te maken! Doneren kan hier.

Mochten jullie vragen hebben over de crowdfunding of sponsorpakketten, aarzel niet en mail ons op sponsoring.wc2024@wheelgymnastics.com. Ook kunnen jullie meer informatie over de stichting en het WK vinden op onze website.

Alvast heel erg bedankt namens de organisatie.

Met vriendelijke groet,
Werkgroep sponsoring
Marja Aarten, Ilse van der Ham, Gabriël Lomans, Sanne Romijn, Anita Waldram
sponsoring.wc2024@wheelgymnastics.com

Bestel op tijd je tickets als je erbij wilt zijn.


Terug