Turninstuif 10 februari 2019 voor jongens geboren in 2012-2013-2014

Beste ouders/verzorgers,

Turncentrum Waterland is op zoek naar nieuw talent!

Precies 1,5 jaar geleden heeft Gymnet Purmerend samen met Turncentrum Waterland de nieuwe turnzaal van MFSA de Beuk in Purmerend in gebruik genomen. Een prachtige trainingsaccommodatie waar zowel door de jongste talenten als meest geroutineerde turners en turnsters optimaal getraind kan worden!

Stichting Turncentrum Waterland is een samenwerkingsverband tussen de twee gymnastiekverenigingen Hercules Beemster en Gymnet Purmerend aangaande de hoogste turnniveau’s. De stichting faciliteert wedstrijdturnen voor meisjes/dames en jongens/heren van N1 t/m N4 en 1e t/m 3e divisie.

De samenwerking bundelt kwaliteit, knowhow en mankracht en biedt talenten uit Purmerend, Beemster en wijde omgeving optimale mogelijkheden om zich samen met andere talenten te ontplooien. Er hebben zich al bijna 100 turners en turnsters aangesloten bij Turncentrum Waterland. Daarnaast zijn er 10 gekwalificeerde trainers, trainers in opleiding en assistent-trainers aan het turncentrum verbonden en wordt er professionele begeleiding op het gebied van voeding en fysiotherapie geboden.

Turncentrum Waterland heeft in het eerste jaar maar liefst 20 medailles gewonnen tijdens de Nederlandse Kampioenschappen! Ook dit jaar gaan wij er weer voor om veel eremetaal in de wacht te slepen.

Turncentrum Waterland wil ook graag in de toekomst deze mooie prestaties voortzetten en is altijd op zoek naar nieuwe topturners in de dop! Turncentrum Waterland organiseert daarom op zondag 10 februari van 14.00 – 16.00 uur een instuif in MFC de Boomgaard in Zuidoostbeemster voor jongens uit 2012, 2013 en 2014. Er zal gekeken worden naar kracht, lenigheid en bewegingsgevoel en talentjes kunnen vervolgens een proefperiode van 8 weken bij de selectie gaan trainen en op speelse wijze een begin maken met de basisbewegingen van het turnen.

Turninstuif zondag 10 februari a.s. voor jongens uit 2012, 2013 en 2014

  • Van 14.00 – 16.00 uur 
  • In de turnhal van MFC de Boomgaard, Middenpad 1, Zuidoostbeemster
  • Voor aanmeldingen: tel 0637346178 of mail turncentrumwaterland@hotmail.com

Ino Stevens