Goede oude tijden: Apenkooien

Beste allemaal,

Wij zijn in 2019 begonnen met gymlessen/turnen voor volwassenen. Een combinatie van spel, waaronder Apenkooien en daarnaast ook turnen. De tweede Apenkooigym / turnles voor volwassenen in het nieuwe seizoen staat alweer op de planning, twijfel niet en geef je zo snel mogelijk op! De lessen zijn geschikt voor mensen van 18 t/m circa 60 jaar.

De clinic vindt plaats op woensdag 30 oktober van 20.30-22.00 uur (aanwezig zijn 20.20 uur)   De toppers die deze clinic gaan geven zijn Lois de Vree en Quinten Warner. Vorig seizoen een super trainersduo bij de dames wedstrijdgroep van Turncentrum Waterland. Lois heeft jarenlang lesgegeven aan turngroepen van diverse niveau’s en is daarnaast ook jurylid, Quinten geeft sinds een aantal les bij ons en is bijna afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam Academie voor lichamelijke opvoeding. Samen zullen zij gaan zorgen voor anderhalf uur sport en fun!!

Opgeven kan door te mailen naar info@turncentrumwaterland.nl of te appen naar 06-53495470. Turnervaring is helemaal niet nodig en neem vooral je vrienden mee!!

Met vriendelijke groet,

Judith Meijn en Liesbeth Klinkhamer
Hercules Beemster en Turncentrum Waterland
info@turncentrumwaterland.nl
06-53495470