DISNEY DISCO 2018

Beste ouders/verzorgers,

De zomer komt eraan en het seizoen komt ten einde. Daarom organiseert GymNet Purmerend  op zaterdag 7 juli 2017 een echte Disney disco in de gymzaal! De disco is een heel leuk evenement. Deze wil je echt niet missen! De gymzaal in de Gors zal omgetoverd worden tot  in een sprookjesachtige omgeving. De discotheek waar iedereen (leden, ouders/verzorgers, broertjes/zusjes en ook vriendjes en vriendinnetjes) welkom is.

De zaal zal opgesplitst worden. Hierdoor is  er ruimte om te dansen, maar  is er  ook ruimte om gezellig met elkaar te kletsen en onder het genot van drinken en wat lekkers nieuwe mensen te ontmoeten.

Helaas kunnen wij dit niet organiseren zonder een kleine bedrage. De kosten voor dit evenement zijn €5,00 per persoon en dit is inclusief drinken, eten en animatie van de aller-leukste leiding en hulp leiding.

Discolampen

Om de disco nog leuker te maken zijn wij opzoek naar leuke disco lampen en/of andere aankleding. Dus heeft u  misschien nog een disco lamp? Of leuke versiering? En mogen wij deze gebruiken?

Geef dit dan door via de mail.

!!Privacywet!!

Wegens de nieuwe privacy wet, hebben wij toestemming nodig om gegevens te gebruiken. Ook hebben wij toestemming nodig om foto’s online te zetten. Bij aanmelding van de disco gaat u ermee akkoord, dat wij de komende drie jaar foto’s* op facebook/de website mogen zetten. Alleen in spoedgevallen maken wij gebruik van de gegevens. Na het evenement worden uw gegevens vernietigd.

Aanmelden

Stuur een MAIL naar  Activiteiten@gymnet.nl om je op te geven.

Vermeld in de mail:

-Naam/namen + achternaam

-Leeftijd

-Wie je trainer is en welke sport je beoefend bij ons

-Telefoonnummer

-Of je nog lampen of attributen hebt die we mogen lenen          lamp mag je meteen bij je juf/meester inleveren

 Lever 5 euro, in een gesloten envelop, in bij je juf of meester tijdens de training.

 Wij hopen jullie zo enthousiast te hebben gemaakt en jullie terug te zien op 7 juli bij de GymNet Disco !

Met vriendelijke groet,

De Evenementencommissie

 Blijf op de hoogte door ons te volgen op facebook : GymNet Purmerend